HTML

Maya munkanapló

Friss topikok

  • Saman_Hun: szia Maya!hogy vagy? Jóska még "remete"? www.postaimre.com aktuális (2010.01.18. 17:13) A magyar nemzethez!
  • +energia: Mar küldöm is :D (2009.07.18. 20:56) Felhívás!
  • Maya2009: ez nem az én írásom...de nekem is nagyon tetszik! (2009.04.24. 09:51) ilyenek vagyunk...
  • Saman_Hun: a kapuCSUKVA TÁMADÁS (2009.04.24. 04:50) eléggé aktuális...
  • Saman_Hun: beszéltem a tiszta szemüvel és meg kért hogy motmár ne tartsam meg magamnak az üzeneteit vagy másn... (2009.04.23. 09:00) Régi-új beszélgetések...

Linkblog

Visoko-i piramisok

2009.02.28. 22:26 Maya2009

 Voltam ma egy nagyon érdekes előadáson. Semir Osmanagic bosnyák kutató tartotta az általa feltárt boszniai Visoko környéki piramisokról. Hát megdöbbentő!!!! Érdemes utána nézni neten! ( www.piramidasunca.ba )A világ ismert piramisai közül a legnagyobbat tárta fel Visoko völgyében, a boszniai Nap Piramist. Ez másfélszer akkora, mint az egyiptomi Kheopsz piramis!! Emellett még 2 piramist feltártak, a Hold és a Sárkány piramisokat, és még jópár vár a feltárásra.

Képeket is vetített, meg thermográf felvételeket. De a legérdekesebb az a felvétel volt, ami a piramis feletti mágnes-és erővonalakat mutatta. Míg a normál hegyek felett horizontális, mozdulatlan erővonalak vannak, úgy a piramis felett vertikális, mozgó erővonalak, melyek a piramis csúcsából áramlanak kifelé!!!

Hallgatva ezt az előadást, az jutott eszembe, hogy az emberiség régen hihetetlenül okos, emberfelettien művelt volt, és a természettel csodálatos harmóniában élt. Aztán ahogy közeledünk a mához, úgy egyre jobban elbutult, elszakadt a természettől az ember.

A paradoxon pedig ott van, hogy a régi korok embere szerény volt, tudta, hol a helye a teremtésben....a mai ember meg szinte Isten fölé helyezi magát.

De félő, hogy ennek az önteltségnek nagyon nagy ára lesz!!!

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mayamunkanaplo.blog.hu/api/trackback/id/tr44972427

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása