HTML

Maya munkanapló

Friss topikok

  • Saman_Hun: szia Maya!hogy vagy? Jóska még "remete"? www.postaimre.com aktuális (2010.01.18. 17:13) A magyar nemzethez!
  • +energia: Mar küldöm is :D (2009.07.18. 20:56) Felhívás!
  • Maya2009: ez nem az én írásom...de nekem is nagyon tetszik! (2009.04.24. 09:51) ilyenek vagyunk...
  • Saman_Hun: a kapuCSUKVA TÁMADÁS (2009.04.24. 04:50) eléggé aktuális...
  • Saman_Hun: beszéltem a tiszta szemüvel és meg kért hogy motmár ne tartsam meg magamnak az üzeneteit vagy másn... (2009.04.23. 09:00) Régi-új beszélgetések...

Linkblog

Fekete hétvége

2009.02.09. 19:06 Maya2009

A hétvége nagy megdöbbenése ami Veszprémben történt. Megkéseltek egy válogatott kézilabdás fiatalembert, aki meghalt, másik kettő pedig súlyosan megsérült. Nem mondom, hogy természetesen cigány származásúak követték el, de valahogy nem lepődtem meg, mikor mégis ez derült ki.

Jó lenne, ha a liberális jogvédők végre elkezdenének sikítozni a többség védelmében is! Miért van az, hogy ha valaki megvédi az utolsó tyúkját, akkor őt azonnal elviszik, rabosítják stb. Vagy, ha a kisebbséggel történik valami, akkor azonnal fasiszta veszélyt kiálltanak, rasszistáznak, milliókat ajánlanak fel vérdíj gyanánt?? De ha ugyanez történik a többségi társadalom sérelmére, akkor mindenki lapít, mint az a bizonyos a fűben! Ha valaki meg mer megszólalni (miskolci rendőrkapitány), akkor azt leváltják, lehülyézik, lenácizzák, megalázzák stb.

De a társadalom meg fog mozdulni, kedves liberális hölgyek, urak! Mint ahogy Miskolcon is megmozdult. Aztán lehet utólag visszahelyezni a kapitányt, persze sunnyogva, nem bocsánatot kérve, nem lemondva... "csupakisbetűvel" draskovics úr!

De a társadalom meg fog mozdulni, és én ugyan nagyon várom ezt a pillanatot, és beállok a sorba, vinni a zászlót....de a Jóisten mentsen meg mindannyiunkat attól, hogy nagyon eldurvuljon a helyzet! De azt mostmár én is kezdem belátni, hogy sajnos vér fog fojni...Radikális változás másképp nem lesz! S bár én nem hiszek az erőszakban, de a hócipőm már nekem is tele van azzal, ami itt folyik, ebben a gyönyörűséges Országban!!

Ja, és tisztelet azoknak a cigány származású embereknek, akik ebben a helyzetben kiállnak, és elmondják az igazat, és nem csak a valódit!!

 

 

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://mayamunkanaplo.blog.hu/api/trackback/id/tr54933003

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Saman_Hun 2009.04.21. 14:56:37

akkor már ketten visszük a zászlot mert tegnap pont ezt ajánlottam fel a Posta Imrének hogy ha valami nekem teszö lesz viszem az Árpád-sávos lobogot(micsoda véletlen)ugyhogy neked a magyar zászlo marad de egymás mellett mehetünk
süti beállítások módosítása